perjantai 30. maaliskuuta 2012

"Ei ikinä"-lista

Näemmä "ei ikinä"-listani toimii, mutta käänteisesti. Listallani olleet asiat ovat hyvinkin pitkälti toteutuneet vaikka niitä en nimenomaan halunnut. "Ei ikinä"-listallani on ollut mm.seuraavia asioita:
en ikinä halua insinööriksi -> olen rakennusinsinööri,
en ikinä muuta Helsinkiin -> töissä Espoossa (aiemmin Hki) ja asun Vantaalla Helsingin kupeessa,
en ikinä hommaa lapsia -> no joo, tuossahan yksi sellainen tepastelee,
en ikinä alkaisi yrittäjäksi -> perustin sivutoimisen toiminimen (https://sites.google.com/site/ametistikuu/), 
en ikinä voisi tehdä töitä korkeissa tai ahtaissa paikoissa -> töissä teen välillä hommia nostokoriautossa (korkein paikka n.70 m korkeudessa :) ja ahtaissa tiloissa,
en ikinä kirjoittaisi blogia -> no niin... :)

Universumi on ilmeisesti ymmärtänyt listaltani vaan nuo asiat, ei sanaa EI. Sanotaan, että Universumin henki ei ymmärrä sanaa EI. Jos olet sairas ja tahdot terveeksi, älä sano "en halua olla sairas" vaan sano "haluan olla terve". Onneksi nuo Ei ikinä-listalla olleet asiat ovat positiivisia vaikka haasteita ovatkin tuoneet.

En voi painottaa tarpeeksi positiivisten voimalauseiden merkitystä. Itse olen nyt 30 vuotiaasta elämästäni tuhlannut noin 25 vuotta negatiivisen ajatusmallin rajoituksiin, onneksi tajusin itse muuttaa antennejani positiivisempaan moodiin. Ongelmista ja mahdottomista asioista tulee haasteita ja ennen mahdottomista peloista tuleekin menneisyyden kaikuja.

Huomaan nyt kirjoittaessani, että asiaa on niin paljon etten tiedä mistä aloittaa. Jatkossa aion kirjoittaa ainakin luonnonmukaisista hoidoista ja ruoasta, astrologiasta, elämän sykleistä, Universumin laeista ja matematiikasta, musiikista, shamanismista ja mitä sitten keksinkään. :)

Niin ja tähän loppuun avaan hieman mitä tuo blogini otsikko "Kautta Vertexini" tarkoittaa. Suomen astrologisen seuran sanakirja toteaa näin:" (lat. "pyörre") Vertex on ensivertikaalin ja horisontin leikkauskohta lännessä. Vertexin vastakohta on antivertex, joka on sama leikkauskohta idässä. Vertex-Antivertex on akseli kuten AS-DS mutta vähemmän käytetty. Se liitetään nykyisin tulkinnassa ominaisuuksiin, joita ihminen etsii muista ihmisistä tai se viittaa pakonomaisiin ja kohtalokkaisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa."

Vertex-pisteeni on Kalojen merkissä, josta todetaan mm.seuraavaa:" näkee jotain mitä muut eivät näe, tietoinen ympäristönsä kriiseistä, ravisteleva profeetta, illuusioiden rapiseminen, sisäisen vision herääminen."Astrologista syntymäkarttani ja muita asioita availen ensi blogissa...siihen asti näissä merkeissä:

http://www.youtube.com/watch?v=7YkbgvRMpW0&feature=related

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti