keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Kuka Minä Olen astrologisesti

Astrologiaan tutustuin paremmin maaliskuussa 2011 Juhani Nummelan pitämällä kurssilla. Kurssilla opin mikä on aurinko-, kuu- ja nousevamerkkini ja muitakin asioita syntymäkartaltani. Suhtaudun astrologiaan avoimella mielenkiinnolla, en pohdi sen tarkemmin miten ihmeessä Aurinkokuntamme taivaankappaleet voivat vaikuttaa ihmisten elämään. Toisaalta, atomimme ovat kotoisin tuolta Avaruuden kodista:
http://www.youtube.com/watch?v=9D05ej8u-gU&feature=youtu.be

Syntymähetkelläni (tärkeimmät havainnot):

Aurinko oli Leijonan merkissä (Aurinko = Elämän voiman, tahdon, luovuuden ja vitaliteetin kuvaaja, maskuliininen puolemme, isä)


Kuu sijaitsi Vaa'assa

(Kuu = Vietit, vaistot, tunteet, äiti, koti, feminiininen puolemme, arkipäiväiset elämänaskareet)


askendentti eli nousevamerkkini Neitsyessä

(Nouseva merkki = ensimmäinen vaikutelma ihmisestä, käyntikorttimme, ulkoinen identiteetti)


Kuun yläsolmu Leijonan merkissä (Kuun noususolmu = elämän päämäärä, kehittymätön puolemme, opeteltava osa-alue elämässä)
Kun sain tietää, että nousevamerkkini on neitsyt, tiettyjä asioita loksahteli paikoilleen. Nouseva neitsyt:
"Nousevasta neitsyestä saa pikkutarkan pilkunviilaajan ensivaikutelman ja hän tarttuu mielellään epäkohtiin ja esittää kärkkäästi parannusehdotuksia. Ensi tapaamisella nouseva neitsyt voi olla viileän asiallinen, eikä hän näytä syvimpiä tunteitaan. Tämä merkki ei siedä pinnallisuutta ja keinotekoisia tilanteita, ja siksi hän karttaa juhlia ja "hyvää päivää kirvesvartta" tilanteita. Työnteko ja ahkeruus kuuluvat hänen elämän mottoonsa." http://www.saturuotsalainen.net/pages/ohjeet.php

Aurinkoleijonani taas sotkee tuota neitsyen pikkutarkkaa ja itsekriittistä kuviota, leijona on innokas, luova, inspiroitunut, johtaja, arvovaltainen, liiottelija, suurpiirteinen. Itse näkisin asian niin, että neitsyt tuo tiettyä tarkkuuta juurikin insinöörin työntekoon, asiat tehdään standardien ja ohjeiden mukaan. Neitsyt on myös tuonut nuorempana liiallista itsekriittisyyttä, jota onneksi on tasoittanut tuo kuun yläsolmu leijonassa eli suuntana tässä elämässä on leijonan suunta. Leijonasta tulee suurpiirteisyys ja luova voima. Teini-ikäisenä näiden kahden erilaisen merkin ristiriidat repivät eri suuntiin, oli leijonan luovuutta musiikin ja taiteiden kautta, mutta itsekriittinen neitsyt lamaannutti. Nykyään pikkutarkka neitsytpuoleni tukee hyvin vahvistuvaa dramaattista leijonan luonnettani.

Kuumerkkini vaaka on jäänyt minulle hieman oudommaksi. "Vaaka on tasapainon, sosiaalisuuden ja huomaavaisuuden merkki. Kuu Vaa'assa tekee ihmisestä lempeän, kärsivällisen, miellyttävän ja hyväluontoisen. Hän on seurallinen, omaa paljon hyviä ja lahjakkaita ystäviä sekä hyvän yhteistyökyvyn (diplomaattinen)." Koen itse kuun vaa'assa tarkoittavan tunne-elämäni ääripäitä, toisaalta olen sielultani Pohjolan soturinainen, toisaalta universaalijoogailijaraakaruokahippi. En ehkä itse näe näissä mitään ristiriitaa, asia on nähtävissä myös musiikkimaussani, jonka ääripäät herättävät toisissa ihmetystä. :)

Rakastan yhtälailla tätä raskasta viikinkimättöä:
http://www.youtube.com/watch?v=edBYB1VCV0k

Kuin tätä goa/psytrancea:
http://www.youtube.com/watch?v=lApYQST-w2k

Tai tätä ihanaa tiibetiläistä chillailua:
http://www.youtube.com/watch?v=Vo3kGvxHJ4Y

Otin tänään lomapäivän insinöörintöistä sillä nyt on kasvava lähes täysikuu neitsyen merkissä eli oikein hyvä kylvöpäivä. Leijonan innolla ja neitsyen tarkkuudella kylvöpuuhiin mars ja kone kiinni. Kylvöjen tuloksia voidaan ihmetellä seuraavissa blogeissa. Lisätietoa kuunkierron vaikutuksista löytyy tuolta:
http://www.ylakuu.com/suomi/index.htm







2 kommenttia:

  1. Huhuu, olen kaivannut lisää kirjoituksiasi, harvoin tapaa noin jäsentynyttä tekstiä vähän erilaisista asioista. Näilläkin tarinoilla on lukijansa, kunhan vain niitä joku kirjoittaa.
    Annahan näppäimistön sauhuta, jään odottamaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Kirjoitan lisää kun tulee sopiva aika ja aihe mieleen. :)

    VastaaPoista